Studio’s

Woonzorg Hapertse Kluis biedt u een fijne en veilige woonomgeving. Alle studio’s liggen op de begane grond en zijn voorzien van een alarmsysteem waarmee u de hulpverleners kunt oproepen. Alle studio’s zijn ruim (40 m2) en van alle gemakken voorzien. De inrichting is rustig en huiselijk en afgestemd op de behoeften van onze bewoners. Uiteraard is het mogelijk om een studio volledig naar wens in te richten.

Elke studio heeft een kitchenette met koelkast en badkamer met douche en toilet. Iedere studio is toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van telefoon, cai-aansluiting, internet en brandbeveiliging. De studio’s zijn gestoffeerd en u kunt uw studio verder met uw vertrouwde spullen inrichten. Wij voorzien wel in een hoog/laag bed en een ruimte kledingkast.

Een aantal van onze studio’s bieden ook de mogelijkheid om als echtpaar bij ons te komen wonen, zodat echtparen samen kunnen blijven wonen als er een grotere zorgbehoefte ontstaat. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen doornemen.

Vraag een rondleiding aan
woonzorg Hapertse Kluis, zorg op maat, Comfort en gezelligheid
woonzorg Hapertse Kluis, zorg op maat, Comfort en gezelligheid