Ons team

We stellen onszelf graag aan u voor!

Wij zijn warm team van zorg professionals, met een passie voor ouderenzorg. De kracht van ons team ligt in de samenwerking; iedereen is een belangrijke schakel in het team. Gezamenlijk dragen we bij aan ons doel om kwaliteit van zorg en een warme sfeer te bieden aan onze bewoners. We hebben diverse functies in huis, zoals zorgcoördinatoren welke de belangen van de individuele bewoner behartigen, en aandachtsvelders welke een aandachtsgebied hebben gekregen waar ze zich in verdiepen. Ook hebben we een welzijnscoach en een coördinator dagbesteding in huis.

Aandachtsvelders

Bij woonzorg Hapertse Kluis geloven we dat iedere medewerker zijn of haar specialiteit heeft, en daar de rest van het team in kan versterken. Om die reden hebben we zogenaamde aandachtsvelders; collega’s met aandacht voor een specifiek domein binnen de zorg waarin gekeken wordt naar de kwaliteit en mogelijkheid tot ontwikkeling.

Maak kennis met een aantal van onze collega’s:

Coby

Coby is binnen de Hapertse Kluis verantwoordelijk voor de dagbesteding. Hierbij worden er activiteiten georganiseerd op drie vaste dagen waarbij onze bewoners aansluiten naar behoefte. Zo worden er heerlijke soepen gemaakt, de krant gelezen, geschilderd of muziek gemaakt. Daar het interne bewoners betreft is er een continue samenwerking met ons woonhuis, en worden activiteiten zo gepland dat er voor iedereen activiteiten zijn om aan deel te nemen. Ook is er veel ruimte voor gezelligheid, grapjes en extra aandacht voor iedere bewoner, wat bijdraagt aan een prettig leefklimaat. De dagbesteding is dan ook echt een begrip binnen de Hapertse Kluis!

Cariena

Cariena heeft binnen haar rol als welzijnscoach op diverse onderdelen een belangrijke rol. Zo zorgt zij voor activiteiten als de wandelclub, optredens door diverse artiesten en is zij de spil rondom alle vieringen binnen de Hapertse Kluis, zowel rondom bewoners als personeel. Daarnaast is zij een vaste kracht in de activiteiten overdag en in de avonden binnen ons woonhuis, waarbij zij precies weet waar ze welke bewoner blij mee maakt door de dag heen. Een extra wandelingetje, helpen bij de avondmaaltijd of een spel met de groep; het geeft een waardevolle invulling van de dag.

Maud

Maud richt zich in haar functie met name op de kwaliteit van de zorg. Ze is betrokken bij bewonerszorg, maar focust zich daarnaast ook op coaching van collega’s en organisatie- en beleidszaken om te zorgen dat kwaliteit van zorg in de gehele organisatie geborgd is. Een belangrijk element voor haar is dat bij de Hapertse Kluis de wensen en eigen regie van de bewoners hoog in het vaandel staan “Echt iets voor bewoners kunnen betekenen geeft me veel voldoening. Iemand is bij ons op de eerste plaats een individu en wij kunnen hier een aanvulling op zijn voor een prettig en waardevol bestaan.”
Maud werkt al zo’n 9 jaar bij de Hapertse Kluis. “De kleinschaligheid, de huiselijke en gemoedelijke sfeer en betrokkenheid van het gehele team maakt het werken erg prettig.”