De Hapertse Kluis

Comfort en gezelligheid

Door de kleinschalige opzet kan Woonzorg Hapertse Kluis zijn bewoners een hoge kwaliteit van zorg bieden. Daarnaast is een warme en huiselijke sfeer erg belangrijk. Wij werken hier op veel vlakken aan, enkele voorbeelden zijn; U kunt in de gemeenschappelijke ruimtes of uw eigen studio uw bezoek of elkaar ontmoeten, samen eten, koffie drinken of deelnemen aan een activiteit. Familieleden, vrienden en bekenden zijn altijd welkom.

Woonzorg Hapertse Kluis nodigt tweemaal per jaar bewoners en/of hun naasten uit om het verblijf in ons woonhuis te evalueren en eventuele voorstellen tot verbeteringen met elkaar te bespreken.

Gemeenschappelijke leefruimtes en activiteiten

Naast de 11 studio’s, kunnen onze bewoners fijn vertoeven in onze gemeenschappelijke ruimtes. De woonkamer, de grote gemeenschappelijke ruimte, is het hart van ons huis. Hier worden de maaltijden geserveerd, maar kunnen bewoners ook op gemak lezen, spelletjes spelen, koffiedrinken, elkaar ontmoeten en gasten ontvangen. In de TV hoek kunnen bewoners ontspannen in comfortabele zetels voor de TV. Indien een bewoner individuele andere wensen heeft dan passen wij ons hier op aan.

Om er heerlijk met onze bewoners op uit te kunnen gaan hebben wij een duo fiets, waarmee we zowel in het dorp als naar omliggende dorpen kunnen fietsen om van de omgeving te genieten.

In onze dagbesteding ruimte hebben we onder andere een mooie open keuken, waar samen gekookt kan worden. Naast het dagelijkse aanbod aan activiteiten wordt er in de serre drie maal per week een interne dagbesteding verzorgd door onze dagbestedingscoördinator. Hierbij worden activiteiten georganiseerd, zoals verven, bloemschikken, breien, knutselen en thema activiteiten. We kijken hierin altijd naar de behoeften en interesses van onze bewoners en passen daarop ons programma aan. Aangrenzend aan de serre bevinden zich terrassen, waar onze bewoners met goed weer kunnen ontspannen en ontmoeten.

In de wellness kunnen onze bewoners terecht voor persoonlijke verzorging in een prettige maar professionele setting. Denk hierbij aan behandelingen van de kapper, pedicure of schoonheidsspecialiste. Tevens verzorgen wij zelf handen en voetenbadjes.

Vraag een rondleiding aan
woonzorg Hapertse Kluis, zorg op maat, Comfort en gezelligheid
woonzorg Hapertse Kluis, zorg op maat, Comfort en gezelligheid